Archive for category warna

Permainan warna……

………. konon-kononnya. 😀

.

.

.

 

Ok. Ini lengan baju hari tu.

.

.

.

 

Ini pula, lengan baju hari tu juga. Masih baju yang sama cuma masa ni belum siap sepenuhnya.  (gambar yang ni guna kamera handphone, so… sendiri mau hengat.. Kelam! 😀 )

.

Nampak perbezaannya??

 

Tengok betul-betul!

.

.

Satu nampak sweet dan ayu.. Very lembut gitu mainan warnanya. Sebab warna senada seirama.

Satu lagi nampak garang dan berani. Bold. Sebab dah campur warna yang kontra/gelap.

.

.

 

Jadi. Pilihan di tangan anda. (cewah)..

Aku prefer yang nampak ayu sebab aku ayu dan lemah lembut.. 😛 Tapi memandangkan tuan punya baju a.k.a my sister tu garang, so kita bagi dia mainan warna yang garang.. Hihihi… ampun adikku. 😛

.

.

 

Permainan warna la sangaaaat… 😛 Saja nak kongsi.

 

2 Comments