Permainan warna……

………. konon-kononnya. 😀

.

.

.

 

Ok. Ini lengan baju hari tu.

.

.

.

 

Ini pula, lengan baju hari tu juga. Masih baju yang sama cuma masa ni belum siap sepenuhnya.  (gambar yang ni guna kamera handphone, so… sendiri mau hengat.. Kelam! 😀 )

.

Nampak perbezaannya??

 

Tengok betul-betul!

.

.

Satu nampak sweet dan ayu.. Very lembut gitu mainan warnanya. Sebab warna senada seirama.

Satu lagi nampak garang dan berani. Bold. Sebab dah campur warna yang kontra/gelap.

.

.

 

Jadi. Pilihan di tangan anda. (cewah)..

Aku prefer yang nampak ayu sebab aku ayu dan lemah lembut.. 😛 Tapi memandangkan tuan punya baju a.k.a my sister tu garang, so kita bagi dia mainan warna yang garang.. Hihihi… ampun adikku. 😛

.

.

 

Permainan warna la sangaaaat… 😛 Saja nak kongsi.

 

Advertisements
  1. #1 by ckin on May 4, 2011 - 4:37 pm

    salam kenal.
    suke baca blog awak..
    suke hasil kecintaan awak..

    🙂

  2. #2 by Singapore Hawker Food Challenge on July 15, 2013 - 1:15 am

    I’m gone to convey my little brother, that he should also pay a quick visit this webpage on regular basis to get updated from newest information.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: