Setengah tahun.

 

Hampir setengah tahun tak update ‘mucho loco’. Dasar pemalas… 😆 Harap-harap kat tempat baru ni, jadi Dasar perajin plak eh.. hiksssss..

.

.

Ok. Cerita pasal manik kali ni. Tak tau nak bagi nama design apa. Sebab basically, design ni macam manik tabur. Cuma kita bukan taburkan manik saja, labuci pun kita taburkan sekali. Tapi bukan main tabur je tau, kena lukis dulu. Kat mana nak tabur kaler ni, kat mana nak tabur kaler tu. Kat mana nak tabur manik. Kat mana nak tabur labuci. Penting tu.

Sebelum dapat hasil macam ni, banyak kali try and error; buka dan jahit semula. Susah wooo nak dapatkan warna yang sesuai. Yup!! Saya tak pandai main dengan warna. So terpaksalah terima hakikat kena ambil masa yang lama untuk main dengan kaler.

Nanti pada entri lain (kalau rajin) saya tunjuk permainan kaler.

.

.

Layan….

.

Leher

.

..


Tangan.

.

.

 

.

.

.

.

./

 

NEXT

Advertisements
  1. #1 by .ckLah on November 4, 2010 - 10:10 am

    Dalam banyak2 koleksi yang mmmuah cantik tu, si puteri salju itu paling banyak dicemburui orang! Asal dipakai aje, adalah yang menyentuh, merasa, mengusap….dan tanya ‘mana beli, hah?’

    • #2 by kutaksempurna on November 4, 2010 - 2:16 pm

      syyhhhhhhhh…. rahsia…
      biar dorang jeles

      hihihi 😆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: