Archive for November, 2010

Permainan warna……

………. konon-kononnya. 😀

.

.

.

 

Ok. Ini lengan baju hari tu.

.

.

.

 

Ini pula, lengan baju hari tu juga. Masih baju yang sama cuma masa ni belum siap sepenuhnya.  (gambar yang ni guna kamera handphone, so… sendiri mau hengat.. Kelam! 😀 )

.

Nampak perbezaannya??

 

Tengok betul-betul!

.

.

Satu nampak sweet dan ayu.. Very lembut gitu mainan warnanya. Sebab warna senada seirama.

Satu lagi nampak garang dan berani. Bold. Sebab dah campur warna yang kontra/gelap.

.

.

 

Jadi. Pilihan di tangan anda. (cewah)..

Aku prefer yang nampak ayu sebab aku ayu dan lemah lembut.. 😛 Tapi memandangkan tuan punya baju a.k.a my sister tu garang, so kita bagi dia mainan warna yang garang.. Hihihi… ampun adikku. 😛

.

.

 

Permainan warna la sangaaaat… 😛 Saja nak kongsi.

 

Advertisements

2 Comments

Setengah tahun.

 

Hampir setengah tahun tak update ‘mucho loco’. Dasar pemalas… 😆 Harap-harap kat tempat baru ni, jadi Dasar perajin plak eh.. hiksssss..

.

.

Ok. Cerita pasal manik kali ni. Tak tau nak bagi nama design apa. Sebab basically, design ni macam manik tabur. Cuma kita bukan taburkan manik saja, labuci pun kita taburkan sekali. Tapi bukan main tabur je tau, kena lukis dulu. Kat mana nak tabur kaler ni, kat mana nak tabur kaler tu. Kat mana nak tabur manik. Kat mana nak tabur labuci. Penting tu.

Sebelum dapat hasil macam ni, banyak kali try and error; buka dan jahit semula. Susah wooo nak dapatkan warna yang sesuai. Yup!! Saya tak pandai main dengan warna. So terpaksalah terima hakikat kena ambil masa yang lama untuk main dengan kaler.

Nanti pada entri lain (kalau rajin) saya tunjuk permainan kaler.

.

.

Layan….

.

Leher

.

..


Tangan.

.

.

 

.

.

.

.

./

 

NEXT

2 Comments