Kontroversi

Setengah tahun tak update blog ni.. Apa kes?? Hihihi… Memang malas.. Time nak upload gambar je, line buat hal… Ok tak alasan ni?? hikkssss
Ini memang baju kontroversi. Kenapa kontroversi?? Nak tau ke?? Tak nak kaaan.. OK… Layan gambar.  Raya Haji siap rasanya. Sekarang baru nak tunjuk 😀
.
.
Rama-rama di tepi dada untuk mengaburi ke’cacat’an yang tak disengajakan oleh tuan punya baju.
.
.
Berlubang terkena seterika. Bahaya wooo!! Lain kali masa nak seterika, tengok betul-betul ya kawan-kawan. (sila abaikan baju yang berkedut 5 ribu tu ya :D)
Bahagian dada
Tangan.
Full baju.
K.. siap PUBLISH
.
.
Tunggu baju yang lain pula.. 😀
Advertisements
  1. #1 by AZANI on April 16, 2010 - 1:58 pm

    salam KTSahik baju ladies je, buatlah baju lelaki lak. eh ladies pakai baju style lelaki pun still faminnine.

  2. #2 by Ku Tak Sempurna on April 21, 2010 - 6:26 am

    azani,errr… nanti akan kucub… try baju en. azani dulu boleh 😀

  3. #3 by syah shah on April 21, 2010 - 6:37 am

    aku tengok sungguh sarat maniknya… tapi cantik… 😀 😀

  4. #4 by Ku Tak Sempurna on April 22, 2010 - 3:41 am

    pn syah,muahahaha…. aku tau ko tak suka manik yg sarat…

  5. #5 by AZANI on April 22, 2010 - 3:51 am

    salam ktsbaju saya hanya sajak untuk ibu ngandung 8 bulan ke atas…..

  6. #6 by Ku Tak Sempurna on April 26, 2010 - 7:20 am

    aani,ibu mengandung sangat manis dipandang… hihihi

  7. #7 by nurul on August 19, 2010 - 5:40 am

    hai boleh x mintak email address or contact no? sbb saya berminat nak tempah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: