Archive for April, 2010

Daring .. Candy

Cuba design lain dari kebiasaan. Hajat di hati nak buat ala-ala Rizalman punya design. Tapi…. haih.. tak menjadi. Jadi macam candy pula. Mungkin sebab warnanya yang terlebih ‘ceria’ kot…  Takpe. Lain kali boleh cuba lagi. 😀

Full baju

 

Sesuai untuk yang berani bermain dengan warna.. Untuk yang ‘daring’…….my sis la tu…
Err.. Ya. Nampak kosong. Masih boleh dipenuhkan lagi dengan manik-manik. Tapi dah orang nak pakai cepat, siapkan mana yang sempat dulu.
Lain kali kita sambung.. Lain kali?? hihihihi

 

Close up candy

 

 

Close up bunga

 

.
.
NEXT !!
Advertisements

2 Comments

Cik cik kebungbung…… Oh! BUNG……

Tiada kaitan dengan BUNG ahli parlimen yang berkahwin dengan aktres berkulit gebu itu ya… 😛
Saja buat gempak. Ok! Aku tau… Tak menjadi 😀
BUNGA…. mabuk bung bunga.. layan
.
.
Full baju

Bahagian dada
Bahagian tangan

Ha’ah… Tang tangan memang nampak kosong sikit. Memang disengajakan… Hiksssss… Mentang-mentanglah baju my sis… ;D ok.. nanti aku penuhkan laaaaaa…
.
.
NEXT show
TUNGGU

Leave a comment

Puteri Salju

Sulaman manik tabur dan bunga hantam sajalah labu. 😀
Daripada design hinggalah ke warna, semuanya ilham puan punya baju. Hamba hanya menurut perintah. Sonang korjo… 😀
K.. Layannnnssss
Full baju.
Bahagian dada

Bahagian tangan
.
.
.
NEXT Show
.
.

3 Comments

Kontroversi

Setengah tahun tak update blog ni.. Apa kes?? Hihihi… Memang malas.. Time nak upload gambar je, line buat hal… Ok tak alasan ni?? hikkssss
Ini memang baju kontroversi. Kenapa kontroversi?? Nak tau ke?? Tak nak kaaan.. OK… Layan gambar.  Raya Haji siap rasanya. Sekarang baru nak tunjuk 😀
.
.
Rama-rama di tepi dada untuk mengaburi ke’cacat’an yang tak disengajakan oleh tuan punya baju.
.
.
Berlubang terkena seterika. Bahaya wooo!! Lain kali masa nak seterika, tengok betul-betul ya kawan-kawan. (sila abaikan baju yang berkedut 5 ribu tu ya :D)
Bahagian dada
Tangan.
Full baju.
K.. siap PUBLISH
.
.
Tunggu baju yang lain pula.. 😀

7 Comments