Highlight & Little Prairie

Selamat Hari Raya.
Baru berkesempatan nak upload gambar.
Layan 2 baju ni dulu, ya.
Ada gambar yang tak ingat simpan kat dalam folder mana. Kena cari dulu.
Dan ada baju yang tak sempat nak snap. Sebab nak cepat. Aduh!! Sabar je la.
Highlight bunga.
Batik sutera chiffon.
Highlight pada bunga.
Pada badan dan tangan

Badan baju – highlight bunga

Tangan
.
.
.
Little Prairie
Untuk si manis 17.
So, buat simple je.
Sebenarnya ada tambahan lagi pada design Little Prairie ni, tapi tak sempat nak snap gambar yang full version.
Bawah baju dan tangan
Tangan

Next!!
Advertisements
  1. #1 by xiiinam on September 28, 2009 - 8:28 am

    Errrr…kalau untuk si manis 40? Kena buat simple ke…dimple? he..he..Amoi tu tak siapkan lagi baju putih ckLah. Siut betul. cklah ugut dia…beri tempoh 2 minggu lagi!Kalau tak, ckLah bakar kedai jahit cap gunting dia…

  2. #2 by ku tak sempurna on September 29, 2009 - 4:19 am

    ckLah,errr?? 40 yg manis?? hihihihiya!!!! mari kita bakar kedai amoi tu!!sungguh jahat dia!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: