Archive for June, 2009

Make over – Bandung

Surprise! Surprise!
Tak sangka dapat siapkan semuanya semalam.
Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan, kan… hikkkss

Inilah blouse my cousin.. (blouse ya, bukan sarung bantal :D)

Diberi nama Bandung sebab blouse ni dia beli kat Bandung..

So, enjoy the pictures!!

Full Blouse

Sebelum dan Selepas

Bunga sulam sudah mendengar kata… tak terlipat LAGI
Nampaknya lagi cantik gambar SEBELUM, kan..
Hik hik hik.. Malas gosok, tu lah jadinya..

Close-up bawah blouse

Close up bunga..

Dua warna bunga labuci.
Coklat dan hijau.

Tangan blouse

Simple sangat. As requested.
Manik pintalan dan bunga labuci.

NEXT… 😀

Advertisements

6 Comments

W.I.P – make over

Tadaaaa..

I’m back……… again..
Been busy lately with the… errr.. errr.. teeeeeetttt..
Please laaa.. no more excuses.. hik hik hik

Actually, not in the ‘beading mood’.. (whatever..)
Seriously!! My eyes not in a good condition for beading.
Since duk balun ayam hari tu, mata ni terus ‘something’.
Serves me right…. degil sangat!! huhuhu..

K.. enough about me and my laziness.. hikksss
Work in progress – make over.
My cousin’s.. Dah berkulat aku simpan… sorry!!

Hopefully, dalam 2 hari ni siap.. Tinggal lengan je..
Tengok gambar yang belum siap dulu la ya… (hehehe.. saja na update.. bersawang dah)


Tengok bunga-bunga di baju ini.. Tak dengar kata.. Asyik terlipat.
Hah!! Atas bunga-bunga tu la aku jahit manik.. Phewww.. sakit jari beb..

3 Comments