W.I.P

Nantikan!!

Advertisements
  1. #1 by syah shah on January 7, 2009 - 8:42 am

    ko selai baju seminggu agak-agak buleh siap ke? ke lagi cepat daripada seminggu??

  2. #2 by ku tak sempurna on January 7, 2009 - 8:58 am

    tengok mood… tengok design…klu mood ok, sekejap je… tak smpi seminggu.. tapi pulun smpi ke pukul 1 pagi… dtg keje mata merah… ngantuk.tp selalunya mood tak berapa nak ok… sebulan pun aku bole peram…muahahahahahaha… labu peram…alaaaa.. klu nak anta,anta je la… tak yah nak selindung2..:P

  3. #3 by syah shah on January 7, 2009 - 9:31 am

    muahahahahah 😛 :Pbaju pon blom anto pi jaet, camno nak anto pi buh manik plak… Jawabbbb… Jawabbbbbb~~~ Muahahahahahahah 😛 😛

  4. #4 by Shais on January 7, 2009 - 5:16 pm

    cantiknya…belum siap aku dah puji dulu…ikhlas weh.

  5. #5 by ku tak sempurna on January 8, 2009 - 8:49 am

    pn.syah,muahahahaha… aku jht kat kain yg tak siap tu lagi… :Ppastu br ko gi anta jht baju… bole gitu :Pshais,jgn mudah terpedaya… hikhikhik… tak cantik pun 🙂

  6. #6 by srisufi on January 9, 2009 - 10:33 am

    KTS…sri sgt suka org kretip2 nih…cemana nak belajar ek???tunjuk cara2 dlm ni leh???hehehe

  7. #7 by ku tak sempurna on January 14, 2009 - 8:25 am

    srisufi,nak belajar eh… boleh… tapi buat masa ni tak sempat… sri bole cuba jenguk2 kat fotopages amoi, http://amoi2505.fotopages.com/kat situ amoi ada tunjuk step by step…tp kena rajin2 selak la..sy ni pun budak br belajar… tak berapa pandai.. masih belajar dgn sifu2 manik 😀

  8. #8 by rantong on January 27, 2009 - 11:25 pm

    Sekadar ingat-mengingati.”Wahai Tuhan kami, berilah kami kebaikan di dunia dan kebaikan di akhirat, dan peliharalah kami dari azab neraka.”(Surah Al-Baqarah, ayat 201)View Profile: Rantong

  9. #9 by ichigo on April 17, 2009 - 6:18 am

    waaaaaaaaaaaaah cantiknye

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: