Tabur…. de glemor..

Baju ni dah lama.
Bila pakai masa kenduri hari tu baru teringat nak upload gambar.
Manik tabur.
Sebenarnya nak tiru design Rizalman, tapi tak menjadi… hurmmmm..
Tapi design ni sesuai untuk yang suka perhatian saja.. (macam aku :P)
Betullll…. tak tipu… semua mata akan menoleh 2,3 kali.
Very the glamour!!
Enjoy je la..

Full baju

Close-up

Inilah rupanya bila dipakai..
Di sekeliling lengan dipenuhi manik tabur.


  1. #1 by syah shah on January 5, 2009 - 3:38 am

    manik tuh ko sambung terus keliling sampai ke belakang ke wei?? giler ah, rajen sunggoh… Hohohohohohoh

  2. #2 by ku tak sempurna on January 5, 2009 - 6:26 am

    pn syah,hohohohooho… aku mmg rajin 😀

  3. #3 by syah shah on January 5, 2009 - 7:59 am

    kalo gitu aku nak anto lime pasang baju suh buh manik ye? no eksekius… Ko kan rajen… Muahahahahahahah 😛 😛

  4. #4 by ku tak sempurna on January 5, 2009 - 8:08 am

    5 pasang je… anta la 10 terus…muahahahahahaha

  5. #5 by syah shah on January 5, 2009 - 8:14 am

    aku anto betul kang ko lak yang terpeleot kang… Muahahahahahah

  6. #6 by ku tak sempurna on January 5, 2009 - 8:44 am

    no hal… tp siapnye bila, ko jgn tanya… muehehehehehep/s : klu ko nak, aku bole tulun… dun worry fren…

  7. #7 by syah shah on January 5, 2009 - 9:15 am

    nantila, kene buat baju dulu… last time aku buat baju kurung mase nak raye tahun 2007 dulu… Hahahahahah 😛 😛

  8. #8 by ku tak sempurna on January 6, 2009 - 2:10 am

    humangaiiiiii… :Ptabik spring kat ko… last 2007 ko buat baju kurung…. ish ish ish…. ni yg tak sbr nak tgk ko wat bj kurung baru…

  9. #9 by syah shah on January 6, 2009 - 7:24 am

    hahahah… kain orang hadiah mase aku kenuri arituh pon tak buat baju lagik… pastu ade aritu aku gatal pi beli lagi kain… Tapi antonye idak-idak jugak lagik… Kih kih kih kih 😛 😛

  10. #10 by Rozabeads on January 7, 2009 - 6:52 am

    mmg de vogue de vasssss! Tp klu buat kt bjuku….emmmmm…makin terserlah gunung berapi…kuahkuahkuah!!!Tak brani la beb!

  11. #11 by ku tak sempurna on January 7, 2009 - 6:58 am

    roza,muahahahaha… mmg utk org yg berani jer ni…gunung berapi ko besar sgt ke weyhhh 😛

  12. #12 by Beauty on January 8, 2009 - 1:56 am

    Kalau pakai kaler lg kontras, bukan 2-3x lagi pusing kepala nak pandang… Mau terus teleng! LOL LOL LOL Neway, good job!

  13. #13 by Rozabeads on January 8, 2009 - 8:32 am

    Klu kira sampai puncak…38 D beb! Maknenye klu buat manik tu…mau org pandang aku mcm Pamela Anderson Malaysia kang! Kikikiki…. **Org dh jwb pertanyaan awk psl bju kbya tu eh!

  14. #14 by ku tak sempurna on January 9, 2009 - 6:10 am

    beauty,mmg betul… klu contra lg glemer… nanti org tak tgk kita, tgk baju je… cannot… cannot… overshadow… :Drozabeads,humangaaaaiiii… pamela anderson tu 😛

  15. #15 by AZANI on May 30, 2009 - 11:49 pm

    err..baju melayu org lelaki pun boleh letak labuci/manik tak?agak agak pernah dibuat dek orang?kts?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: