Dragonia

Dragonia

Finally.. fuhh.. siap gak… lama dah peram… kononnya nak buka bunga di tangan, alih-alih kena marah dengan my sister, tak jadi buka.

So, enjoy..

Full baju.

Tangan baju



Close-up tangan

Close-up bunga di hujung tangan.

Zoom – inilah bunga-bunga yang tak jadi nak dibuka. 🙂


Advertisements
  1. #1 by syah shah on January 5, 2009 - 3:40 am

    sampaai sekarang aku maseh tak bleh bayang camne rupe baju nih kalo pakai sebab lengan dia cam ala-ala pelik gituh bagi aku lee… Mueheheheh 😀 :DMaklum, aku tak banyak baju kurung… Pi kenuri pon kalo buleh nak pakai t-shirt… Kui kui kui kui 😛

  2. #2 by ku tak sempurna on January 5, 2009 - 6:24 am

    nanti aku tepek camana rupanya bila pakai baju ni… muahahahaha..apa salahnya gi kenduri pki t-shirt… takleh ke 😛

  3. #3 by syah shah on January 5, 2009 - 7:58 am

    laki pakai t-shirt bulehlaa… dan kalo ko pegi tolong buat keje, bulehla pakai t-shirt… kalo dak memang jadik buah mulut orang sesaje… Hohohohohohoh 😛 :Phaa, sile laa tepek, jangan tak tepek… Manelaa tau tetibe terbukak pintu ati aku nak buat baju cenggitu kan… Bulehla anto kat ko buh beads… Ahaks~~~ 😛 😛

  4. #4 by ku tak sempurna on January 5, 2009 - 8:09 am

    hehehehehe… bukan ko gi kenduri nak nolong ke :Pok… klu tak terbuka pintu hati ko, tak tau la aku 😀

  5. #5 by syah shah on January 5, 2009 - 8:13 am

    Menolong jugaklaa… TOLONG ABEHKAN MAKANAN… Muahahahahah 😛 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: