Snow White

Tak tahu nak bagi nama apa.
Memandangkan Jubah ini tersangatlah putih,
jadi bagi nama ikut jubah. Bukan ikut design.
Apa-apa je la.. 😀

Cabaran :
1. Jubah – maknanya labuh dan berat.
2. Zip di depan – kain lining bercantum di tengah. Adoiii… nak masukkan tangan ni, seksa…

Apa pun, layan…
Owhhh… quality gambar not so good.
Fail bila ambil gambar waktu malam… Sorry… Belum pro lagi 😀

Zip di hadapan.

Badan dan tangan

Tangan

  1. #1 by syah shah on December 24, 2008 - 6:41 am

    hehheheheheheheheheheheheh (saje kasik psiko skett… 😛 😛 )

  2. #2 by ku tak sempurna on December 24, 2008 - 7:10 am

    hehehehhehehehehehe… sgt membantu 😛

  3. #3 by syah shah on December 24, 2008 - 7:36 am

    err… tetibe aku kompius… ape yang membantu?? Hik hik hik hik 😛 😛

  4. #4 by ku tak sempurna on December 24, 2008 - 7:58 am

    pn syah,komen ko la… ilang psiko aku.. 😛

  5. #5 by syah shah on December 24, 2008 - 8:26 am

    ooo… aku baru tau… kalo orang tengah psiko kene kasik psiko balik ye?? hohohohohohohohohohohohohohohohoh (psiko lagik… 😛 😛 )

  6. #6 by Rozabeads on December 24, 2008 - 9:13 am

    Walaupun base putih…pening gak nk masukn kaler ape yg btl2 sesuai kn…Silap2 jd kaler pelangi. Anyway, dh sweet dh kaler tu…Bunganye je cam telebih baja…weeekekeke mentang2 la musim2 hujan ni…Ops! Alamak! Telebih Sudah!!! Sry ye awak…kita mmg cmni…suka lbh2……………….

  7. #7 by ku tak sempurna on December 26, 2008 - 1:54 am

    pn syah,hohohohohoho… aku da ilang psiko… tenkiu… :Prozabeads,aah la… bunga tu terlebih baja… :Dsbb jubah tu besar… takut bila bunga kecik, tak nmpk plak…next time, kurangkan baja ye… 😀

  8. #8 by theconfused on December 26, 2008 - 7:19 am

    hooo..dh siap projek ko yek?? kataku sambey kejip2 mata… pehal yg lagi satu aku takleh masuk?? ko majuk dgn sapa wei?? heheheh

  9. #9 by ::SRISUFI:: on December 31, 2008 - 7:47 am

    salam kts…baru perasan ader kemahiran sulaman labuci lah kat sini..leh sri tempah nanti…cemaner nak blajar nih yer??kts..ajaar lah sri…mcm ala2 kursus tu

  10. #10 by ku tak sempurna on January 5, 2009 - 6:25 am

    sri,hehehehehe… kita tak amik tempahan la… jahit utk baju sendiri je..klu nak bljr boleh… tp nak explain kat sini tak pndi la… camana nak cakap ek…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: